Ochrana osobných údajov

Spoločnosť Babony TRE s.r.o., so sídlom Sedmokrásková 1846/8, 821 07 Bratislava – mestská časť Ružinov, IČO: 51 423 910, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. 126320/B (ďalej aj ako „prevádzkovateľ“) pri poskytovaní služieb v rámci svojho podnikateľského oprávnenia zabezpečuje ochranu osobných údajov fyzických osôb v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej aj ako „Nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej aj ako „Zákon“).

 

Bližšie informácie o povinnostiach prevádzkovateľa pri spracúvaní osobných údajov, ako aj o právach dotknutých osôb a o spôsobe ich uplatnenia a o nakladaní s osobnými údajmi nájdete tu:

 

Informačná povinnosť voči dotknutým osobám pri spracúvaní osobných údajov

Práva dotknutých osôb pri spracúvaní osobných údajov

Spôsob ako si uplatniť právo dotknutej osoby

Ďakujem - za časovú flexibilitu, ochotu vždy detailne poradiť z vlastnej skúsenosti, prípadne dodatočne zistiť informácie, schopnosť ľudsky vyjednať a slušne a jasne komunikovať a rozumieť potrebám a preferenciám klienta. Maroš Valčák

Bc. Marek Cvengroš

Kupoval som byt. Realitný maklér Dalibor Farenzena ma previedol celým kúpnym procesom, zariadil všetko potrebné, takže mne, viac menej, ostalo len podpísať zmluvu a prebrať byt. S pánom Farenzenom som bol nadmieru spokojný. Matúš Matula

Dalibor Farenzena

S manželom by sme sa Vám cheli poďakovať za profesionálnu pomoc pri predaji nášho bytu. Byt sa nám dlhšiu dobu nedarilo preadať a až po oslovení Vás sa nám ho podarilo predať v pomerne rýchlom čase a nad naše očakávania. Určite sa na Vás obrátime aj v budúcnosti a odporučíme Vás známim. S pozdravom Vaši spokojní klienti Rozenbergoví

Ján Pinka

Profesionálny prístup, príjemná komunikácia, obhliadky bytu vedené na vysokej úrovni, ústretovosť, ochota vybaviť a vybehať veci, ktorých pri predaji nehnuteľnosti naozaj nie je málo, dôvera, odbornosť a v neposlednom rade aj krásne spravené fotky nášho bytu, ktoré len podčiarkli to, že p. Cvengroš svoju prácu robí naozaj na úrovni a rád.Vďaka tomu všetkému ako aj jeho radám a pomoci, sme z predaja bytu nemali žiaden stres a nervy ako to občas býva zvykom, ale predaj prebehol naozaj ukážkovo. Ďakujeme ešte raz za výbornú spoluprácu a prajeme veľa ďalších spokojných klientov minimálne tak, ako sme boli spokojní my! Alžbeta Ivanová

Bc. Marek Cvengroš

Moja skúsenosť s realitnou kanceláriou pána Babonyho je absolútne vynikajúca. Skutočne vníma svoju prácu komplexne, vie zabezpečiť servis, ktorý je bez chýb, plynulý a v neposlednom rade dôsledný. Po právnej a odbornej stránke nemám čo vytknúť, zmluvy a celá dokumentácia bola nachystaná včas, zaslaná vždy obom stranám, veci dotiahnuté až do konca. Pán Babony vníma svojich klientov aj z pohľadu ľudského, vie sa naladiť na potreby klienta, prispôsobiť tomu aj spôsob komunikácie. Predaj našej nehnuteľnosti bol z viacerých aspektov veľmi náročný, bolo mi veľmi sympatické, že sa toho nezkľakol, a bol na dennej báze ochotný a schopný riešiť vzniknuté problémy. Mne osobne sa s ním veľmi dobre komunikovalo, prichádzal s návrhmi, riešeniami, slovo nedá sa on nepozná. Môžem povedať, že sa riadi heslom, že každá situácia má riešenie. Náš predaj bol toho dôkaz. Veľká vďaka a môžem úplne smelo každému jeho služby odporúčiť pokiaľ potrebuje predať, kúpiť nehnuteľnosť. Mgr. Šovčíková Ingrid

JUDr. Dean Babony

Pán Dalibor Farenzena nám pomáhal s predajom bytu, Pri jeho postupe bolo vidno, že je odborník na slovo vzatý. Nemožno opomenúť ešte jeho milý úsmev a príjemné vystupovanie. Nenútil nás do ničoho. Snazil sa vysvetliť, poradiť, a samozrejme sa snažil o to, aby boli obe strany spokojné. Určite by som ho odporučila. Janka Matejová

Dalibor Farenzena

Situácia s predajom bytu v Bratislave bola trochu sťažená tým, že súčasne s predajom bytu bolo treba kúpiť byt v Nitre, čo sa aj nakoniec podarilo pánovi Cvengrošovi v koordinácii s realitným maklérom v Nitre termínovo zosúladiť a zrealizovať. Pán Cvengroš aj napriek zložitej situácii ktorá vznikla v súvislosti s vypuknutou pandémiou vybavil všetky potrebné doklady a úkony na úradoch tak aby mohol byť predaj bytu realizovaný v dohodnutom termíne. Ďakujeme mu aj touto cestou za odbornú, ochotnú a trpezlivú komunikáciu pri realizácii predaja a kúpy bytu a prajeme veľa úspechov v ďalšej práci. Ján Brezniak

Bc. Marek Cvengroš

Dovoľte nám poďakovať sa za služby Vašej realitnej kancelárie. Splnili všetky naše očakávania. Našu osobitnú vďaku si zasluhuje pán Ján Pinka. Jeho práca bola profesionálna, rýchla, dochvíľna a spoľahlivá. S pozdravom p. MUDr. Kováč, p. MUDr. Kováčová

Ján Pinka

Dovoľte mi sa Vám ešte raz veľmi pekne poďakovať za Vás "balíček" služieb pri predaji bytu, z môjho pohľadu veľmi komplexný, profesionálny a na vysokej pro-klientskej úrovni. V prípade budúcej kúpy/predaja nehnuteľnosti určite opätovne využijem resp. doporučím svojím známym. S pozdravom a s prianim veľa ďalších spokojných klientov v budúcnosti. p.Ing. Godány

Ján Pinka

Ďakujem Vám za Váš profesionálny prístup. Predaj bytu a následný prenájom bol v mojom prípade zabezpečený tak, že som celý tento priebeh ani len nevnímala, pretože o všetko sa postaral p. Babony a jeho super team. Veľmi si vážim pretrvávajúci záujem od Babony teamu aj potom, keď ich dá sa povedať práca skončila. Pokiaľ niekedy budem niečo riešiť v rámci realít, neviem si predstaviť, žeby to bolo s niekym iným ako s Babony teamom. p. JUDr. Vrbová

JUDr. Dean Babony

Všetky referencie


Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska